Fyllinge smide | Om oss
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,theme-fyllingesmide,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Om oss

Om Fyllinge smidesverkstad

Vi har kunder från hela världen bland annat från Sverige, Frankrike, övriga Europa och USA.

Över 50 års erfarenhet

Fyllinge Smidesverkstad är ett företag som varit med över 50 år inom travbaneskötsel. Vår specialité är just att tillverka och utveckla produkter för detta ändamål. Först ut var Fyllingesladden som tillverkades på 70-talet till Halmstadtravets premiär. Den utformades i samråd med Sören Nordin. Såldes sedan till alla travbanor i Sverige.

Men detta räckte inte. Vi hade ju fortfarande inget redskap som man kunde använda och göra en sommarbana av i vintertid.

Då kom idén fram genom en USA resa av Bo Andersson, som då tillverkade Tremomomentsharven. Den harven gör så att vi mitt i vintern, kan tävla på det vi kallar sommarbana.

Den produkten är ledande av alla produkter, för banor och även privata tränare. Alla våra produkter görs i olika storlekar för att passa alla.

Vi är en komplett leverantör av travbane- och gårdsharvar och våra kunder är allt från privatpersoner till världskända travbanor som Vincennes i Paris.

Våra produkter provkörs och utvecklas tillsammans med de välkända i branschen Håkan B. och Jörgen Johansson.

Vi har hög kvalité på våra produkter och de tillverkas i vår verkstad i Årnarp, Sverige. 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar angående våra produkter!